Steun 3FM Serious Request en vraag mijn nieuwe track aan!

Steun 3FM Serious Request en vraag mijn nieuwe track aan!

Ik wil dit graag met je delen:

Laten we de nieuwe situatie gebruiken om het beste uit ons zelf en elkaar te halen. Het is tijd voor een andere koers! Stel cultuur/creativiteit, zorg/welzijn en natuur/leefomgeving voorop. Van altijd maar groei raakt de balans verstoord. Het ‘meer meer meer’ levert ons steeds minder welbevinden op. De coronacrisis duurt nog wel even. Als musicus heb ik nu veel tijd. Ik maakte een lied over de coronatijd. Het is net opgenomen en is prachtig. Mijn motto: Maak een plan, en ga ervoor!

Help mij deze boodschap te verspreiden. Wij steunen 3FM Serious Request, doe jij dat ook? Ga dan naar www.3FM.nl/plaat, vraag ons liedje aan en doneer aan het Rode Kruis.

In december 2020 komen NPO 3FM en het Rode Kruis in actie om hulpverleners in binnen- en buitenland te helpen. Tijdens de allerlaatste editie van 3FM Serious Request – The Lifeline maken de radio DJ’s zich sterk voor medische hulp tijdens de coronacrisis. Daarmee helpen zij hulpverleners en gaan ze de verspreiding van corona tegen. Kom in actie, vraag een plaat aan of doneer en Help de Helpers

Laten we ervoor zorgen dat deze boodschap en het liedje zoveel mogelijk bekendheid krijgt!

Samen Sterk – Jannie Brandsma & Corinne Staal