De Eye Opener

De Eye Opener

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een eigen programma. Ik heb het al een aantal keer gespeeld en dat smaakt naar meer!
Liedjes, improvisaties en verhalen over mijn leven en werk.

Mijn missie
Een vrije, onbevangen omgang met elkaar bevorderen. Zonder vooroordelen en aannames
functioneert iedereen beter, zowel op de werkvloer als in het dagelijks leven. Hierdoor ontstaat
ruimte voor creativiteit om samen te werken en samen te leven. Wat is er mooier dan deze missie
over te brengen door middel van muziek?

Ik trek erop uit met een piano, liedjes en improvisaties. Ik vertel over mijn leven als musicus en laat de mensen meekijken door mijn bril. Ik weet zeker dat je na mijn voorstelling een andere kijk hebt op je dagelijks bestaan. Met De Eyeopener vertel ik openhartig over wat ik als visueel beperkte mens ondervind. Daar horen ook de belevenissen met mijn blindengeleidehond bij. En ja, ik laat het publiek ook participeren. Zang en luisterspelletjes, en wie weet wat ik nog meer verzin. De Eyeopener is een avondvullend programma, maar is ook als workshop of lezing met liedjes te boeken.
Wil je meer weten? Gewoon even bellen. 06 44 868 171

Download hier de Eyeopener-workshop folder